esztétikai fogászat


 

Időpontfoglalás

All you need is smile

Fogesztétikai kezelések a fiatalabb arcért és mosolyért!

A legmagasabb elvárásoknak megfelelő technikákkal, igényes és összetett szemlélettel akár több szakterület együttműködésével valósítjuk meg pácienseink álmait. Esztétikai fogászatként nem csak a szép fogszín, hanem az archoz illő, tökéletes, mégis harmonikus mosoly elérése a célunk. Igényeid szerint kihozzuk a maximumot a megjelenésedből a fogak formájának, színének és elhelyezkedésének alakításával. Foglalj időpontot most és digitális technológiánkkal nézzük meg, milyen lenne a mosolyod a kezelés végére!

Miért válasszam 
esztétikai kezelésekhez 
a Dental Angelst?


 1. Tapasztalt fogszakorvosok és technikusok
  Világszínvonalú ellátás és anyaghasználat
 2. Személyre szabott tervezés
  Minden ember és fog egyedi
 3. Digitális lenyomatvétel
  A végeredmény is előre megnézhető
 4. Kényelmes minden lépés
  Teljesen fájdalommentes eljárások
 5. Megértő kollégák
  Minden igényt figyelembe veszünk
 6. Minden kérdésre válaszolunk
  Kezelés előtt-közben-után is!
 7. Átlátható, gyors tervezés
  Árajánlat és végeredmény kezeléstől függően akár 2 látogatás alatt

Bejelentkezem

Több mint esztétikai fogászat


Az esztétikai fogászatnál többet nyújtunk, hiszen nevezhetnénk fogkozmetikai kezeléseknek is azt a komplex látásmódot, modern módszereket és digitális eszközöket, amivel egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani pácienseinknek. Fogászatunkon így a természetes fogazat visszaállításán túl, akár egyéni igények alapján a tökéletes mosoly megteremtése, sőt, a műtét nélküli arcfiatalítás is lehetőség.


Mit jelent a Smile Boost?


A Smile Boost, azaz mosolyfrissítés olyan eljárásokat foglalhat magába, amelyek célja a mosoly esztétikájának javítása. Számos olyan kezelés szóba jöhet ilyenkor, ami a páciens igényeitől függően javítja a mosoly vonzerejét. Ezek közül néha javasolt többet is alkalmazni, de előfordulnak olyan esetek is, amikor elég egy típusú kezelés a cél elérése érdekében.


Mit jelent a Smile Lift?


A Smile Lift, azaz mosolyfiatalítás egy fogkozmetikai eljárás, amelyet arra terveztek, hogy javítsa a mosoly megjelenését és fiatalosabbá varázsolja arcot. Így a kezelés nem csak a fogakra, hanem a mosolyhoz kapcsolódó teljes területre összpontosít, mint például az ajkak, az állkapocs.


Mit jelent a fogplasztika?


A fogplasztika olyan fogászati eljárások gyűjtőneve, amelynek során a fogak formáját, színét és elhelyezkedését módosítjuk, hogy esztétikailag vonzóbbá tegyük a mosolyt. Ez tökéletes választás lehet azok számára, akik elégedetlenek a foguk alakjával, színével vagy akár azzal, hogy hogyan állnak egymáshoz képest. Legyen szó egyetlen fog korrigálásáról vagy teljes mosoly-makeoverről, a fogplasztika képes megoldást nyújtani.


Bővebben a fogplasztikáról

Jó kezekben vagy!

Eszter Linda 

„Magas szintű szakmaiság és a páciens igényeinek figyelembevétele egyaránt és egyformán jellemző a rendelő szakembereire és az általuk nyújtott szolgáltatásokra. A kommunikáció megnyugtató, alapos és arról biztosít, hogy 'jó kezekben vagy', amelyet később a tapasztalat alá is támasztott. Csak ajánlani tudom!”

Milyen kezeléseket végzünk esztétikai fogászatként?


Esztétikai fogászat alatt számos különböző fogászati kezelést érthetünk, amelyek célja a mosoly esztétikai javítása a páciens vágyainak megfelelően. Íme néhány jellemző fogplasztikai kezelés és azok előnyei:


Fogfehérítés: Ez az egyik leggyakoribb és leggyorsabb módja annak, hogy a fogakat világosabbá és vonzóbbá tegyük. A fogfehérítés eltávolítja a fogakon lévő elszíneződéseket és segít helyreállítani a természetes, fehérebb színt.


Bővebben a fogfehérítésről


Fogak formázása: Ezzel a technikával apró változtatásokkal javítjuk a fogak formáját, méretét vagy hosszát az egyenletesebb és harmonikusabb megjelenés érdekében. Ez segít korrigálni az enyhe egyenetlenségeket.


Porcelán héjak: A héjak vékony, személyre szabott, porcelán rétegek, amelyeket a fogak külső felszínére ragasztunk. Ezek javítják a fogak színét, formáját, méretét és elhelyezkedését. Ideális megoldás töredezettség, szabálytalan formák, vagy tartós elszíneződések esetén.

Bővebben a porcelán héjakról


Fogorvos által készített direkt héj vagy bonding: Gyors és költséghatékony módszer a fogak esztétikai javítására. Az esztétikai szakorvos egy speciális, a fog színével egyező anyaggal formálja a fogakat.

Bővebben a direkt héjakról

Az kezelési folyamat során figyelembe vesszük az arcod vonásait, a bőrszínedet és még a személyiségedet is, hogy a végeredmény valóban téged tükrözzön. Ha olyan mosolyra vágysz, ami emlékezetes marad, akkor várunk sok szeretettel!


Bejelentkezem


Ínyplasztika: Az ínyplasztika az íny kontúrjának módosítására szolgál, ami segít az íny és a fogak arányainak kiegyensúlyozásában. Ez különösen hasznos azok számára, akiknél jelen van a gummy smile, azaz az íny túlzottan látható mosolygáskor.


Bővebben az ínyplasztikáról


Korona és híd: Ha a fog erősen sérült vagy hiányzik, a koronák és hidak segíthetnek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikai megjelenését. Ezekkel a pótlásokkal a mosoly teljes és egységes kinézetű lehet.


Bővebben a koronákról és hidakról

Fogszabályozás: Összetettebb esetekben először a fogak helyzetét kell korrigálni, hogy hosszútávon megmaradjon a ragyogó, rendezett mosoly. Rendelőnkben több különböző fogszabályozási technikát is használunk a páciens igényeitől függően.

Bővebben az Invisalignról

Szerezd meg az álommosolyod!


Mindegyik kezelés célja, hogy javítsa a mosoly esztétikai megjelenését, ami növelheti az önbizalmat és javíthatja a szociális interakciókat. Az esztétikai fogászat modern és hatékony megoldásokat kínál azok számára, akik szeretnének jobban érezni magukat a bőrükben és büszkén mosolyogni a világra.


Bejelentkezem