Arcesztétika

Akár fogászati beavatkozások kiegészítéseként, akár önálló jelleggel számos, fájdalommentes, NEM MŰTÉTI arcfiatalító kezelést kínálunk, amelyeket klinikánkon plasztikai sebészünk végez. 

PLASZTIKAI MŰTÉT NÉLKÜLI ARCFIATALÍTÁS 

Legyen szó a kezdeti, finom ráncok kisimításáról vagy akár mély ráncok tartós feltöltéséről, mi tudunk személyre szabott megoldást a problémára. Az AZZALURE termékek használatával csökkentjük az izmok extrém mozgását, amelyek a ráncok kialakulásáért felelősek:

 

  • a homlokon,
  • a szemek körül, 
  • az  szemöldökök között 
  •  az ajkak körül is

 

ezáltal segítve a terület relaxálását es kisimulását.

Az eredmény 5-10 nap elteltével maximalizálódik es kb 3-6 hónapig tart.

Természetesen a hatékonyság a beadott anyagmennyiségtől es a területen elhelyezkedő ráncok számától, kifejezettségétől is függ.

Ha szükséges, akkor egyéb kiegészítő ráncfiatalító kezeléssel is kiegészíthető, mint a szálbehúzás.

RÁNCFELTÖLTÉS

A RESTYLANE család segít feltölteni kollagénnel a meggyengült bőrstruktúrát. Emellett stimulálja a bőrt új, természetes kollagén és természetes hyaluronic acid-mint a bőr rugalmasságát jelentő alapanyagok képzésére.

Minden ráncfeltöltő termék más és más, az adott bőrtípushoz egyénileg kell megválasztani!

A RESTYLANE megemeli az arckontúrokat, helyreállítja a bőr tömörséget, tölti a ráncokat, tölti es tömörséggel látja el az ajkakat vagyis fiatalos, egészséges megjelenést kölcsönöz a fáradt, rugalmasságát vesztett bőrnek szinte azonnal es esettől függően akar évekig is megőrzi ezt az új külsőt

VAMPIRE FACELIFT

Fájdalommentesen apró tűszúrásnyi hámsérüléseket generálunk az arcon a terápia alkalmával, amit (CIT) kollagén termelést fokozó terápiának is hívnak. Ezek a sérülések beindítják a hámsejtek gyógyulási folyamatát, ez pedig kollagén és elasztin termelődését jelenti.

Majd a páciens saját véréből nyert növekedési faktorokkal(PRP) meggyorsítjuk a gyógyulás folyamatát és az elnyújtott eredményt.

Simább arcbor, csökkenő ráncok, tömörség és fiatalos külső percek alatt!!

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu