CFast gyorsfogszabályzás

Zavarja és megakadályozza Önt a mosolygásban a foginak az állása? Mi lenne, ha tudnánk egy gyors és diszkrét módot, hogy Ön akár pár hónap alatt végre bátran mosolyoghasson?

Gyors - a fogak általában 3-6 hónap alatt kiegyenesednek a mosolyzónában

Diszkrét - a felragasztott bracket-tek és ívek is átlátszóak vagy fogszínűek

Megengedhető - a rövid kezelési idő jelentősen csökkenti a költségeket

Ez a rendkívül hatékony, innovációs megközelítése a felnőtt esztétikai fogászatnak a lehető legkíméletesebb (foganyagot kímélő) módon segít az áhított szabályos mosoly elérésében.

A CFast egy egyszerű, kíméletes és minimál invazív esztétikai beavatkozás, ami korrigálja az alsó, valamint felső front- és szemfogaink egyenetlen állását, ezáltal segít páciensek ezreinek elkerülni az évekig tartó, sokszor szükségtelen, a teljes fogazatra kiterjedő funkcionális fogszabályozást.

 

A CFast gyors, hiszen a mosolyzónára fókuszál mint rendhagyó esztétikai beavatkozás, mivel a páciens mosolyát teszi vonzóbbá és nem avatkozik bele funkcionális eltérésekbe.

 

Természetesen a terv készítésének és a kezelésre való alkalmasságnak szigorú szabályai vannak. A kezeléseket csak képzett esztétikai szakorvosok, valamint okklúziós specialisták ajánlhatják és végezhetik. A CFast rögzített készüléknél átlátszó bracket-teket és fogszínű nikkel-titán íveket használunk, amelyek extra lágy erőkkel, de folyamatos nyomás alatt tartják a fogainkat és lassú csontátépülést indukálnak. A fogíny természetesen követi a fogak mozgását és szabályosan a fogak köré rendeződik, ahogyan azok a helyükre kerülnek. NEM használható nagymértékű fogazati eltérésekben, kiegyensúlyozatlan harapásban vagy egyes állkapocs-ízületi problémáknál sem! Ezekben az esetekben az esztétikus szakorvosunk a megfelelő specialistához irányítja a pácienst.

Az átlátszó felragasztott ”tappancsokkal” és a fogszínű ívekkel a készülék alig észrevehető! Összehasonlíthatatlan a különbség a hagyományos fogszabályozó készülékekkel szemben!

Mivel csak a mosolyzóna érintett a kezelésben, így sokkal kisebb erőkkel és sokkal rövidebb idő alatt zajlik az átépülési folyamat. Mindssze 5 alkalmat igényel a procedúra és lényegesen kisebb a fájdalom, mint a hagyományos fogszabályozásnál.

CFAST TÖRTÉNETE

Nézze meg a videót erről:

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu