Direkt héjak

A porcelán héjak mellet a másik népszerű esztétikai beavatkozás a műgyanta héj, melyhez a porcelán héjakkal ellentétben nem szükséges foganyag eltávolítás, hiszen ez adhezív módon, rétegezési technikával pótolja ki a fogfelszín módosítást igénylő részeit. Ezen rétegek nagyon kemény nano- és mikrohibrid kompozitot tartalmaznak és tökéletesen utánozzák a fogaink dentin és zománc rétegeit mind színárnyalatban, mind fizikai tulajdonságban.

Nincs szükség várakozásra, érzéstelenítésre, nincs szükség csiszolásra és nincs szükség lenyomatra. Mindössze 1 vizit és tökéletes mosollyal távozhat a rendelőből!

MIKOR JAVASOLT MŰGYANTA HÉJAK KÉSZÍTÉSE?

A direkt héj tökéletes választás

 

  • réses fogak,
  • elszíneződött fogak,
  • torlódott fogak,
  • rossz formájú fogak (túl rövid/hosszú, egymáshoz képest is egyenetlen)
  • erősen kopott fogak
  • több felszínen tömött fogak tökéletes elfedéséhez és megerősítéséhez.

 

Kiváló esztétikai és egyúttal egészségmegőrző beavatkozás ott, ahol sem a fogszabályozás, sem a fehérítés nem segít. Amikor egyszer felkerültek, már nem megkülönböztethetőek a természetes fogaktól és ugyanúgy használjuk őket, mint a természetes fogainkat.

HOGYAN KÉSZÜL A TÖKÉLETES MOSOLY?

Szilikon lenyomat készítését követően, azt sablonként használva végig a kezelés alatt, megkezdjük a felpolírozott fogfelszínek feltöltését. Minden réteg egyben kerül fel a fogszín és a fogforma előzetes egyeztetése után, közös megegyezés alapján. Ezen rétegek vastagsága változik a pótolni kívánt terület méretétől függően. A rétegeket egyesével, LED lámpával világítjuk meg a teljes keménység eléréséig. A végleges forma és szín elérése után egy  többlépcsős polírozási fázis jön a tökéletesen sima és fényes felszínek elérésének érdekében.

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu