Implantátumok

A fogászati implantátumok – amik nem csak úgy néznek ki, de úgy is érződnek és funkcionálnak, mint a természetes fogaink – hosszútávra javítják az életminőséget, visszaadják a kényelmet és a mosoly esztétikáját.

HOGYAN JAVÍTSON AZ EVÉS KÉNYELMÉN, A BESZÉDEN ÉS A MOSOLYÁN?

A fogak teljes hiánya talán sok embert nem zavar, de az tény, hogy hiányzó fogakkal élni nagy hatást gyakorol a mosolyunkra, a beszédünkre és legfőképp megnehezítheti az evésünket. Alapvetően az egész rágóapparátus zavart/torzulást szenved el és teljesen megváltozhat.

 

A fogászati implantátumok megoldást jelenthetnek a mindennapi problémánkra, mivel úgy pótolják a fogainkat egyesével, hogy azokra könnyen felhelyezhetők legyenek a szóló koronák, a hidak vagy a teljes fogsorok.

Újra magabiztosan mosolyoghat, biztonságosan, a fogsor elmozdulásától való félelem nélkül almába haraphat és mindezt a természetesség érzése mellett!

 

A KINÉZET SZÁMÍT

A fogaink központi szerepet játszanak  a fizikai megjelenésünkben. Nemcsak a funkció (evés) miatt fontos egészséges fogakkal rendelkezni, de így megadatik a mindennapi mosoly is és visszanyerhetjük a rágószervünk (a megfelelő alsó és felső állkapocs érintkezés) egészségét is. Az implantátumokra tervezett fogakkal akár a régi mosolyunk is tökéletesen lemásolható és visszaállítható.

TITÁN GYÖKEREK, AMELYEK ÚGY MŰKÖDNEK MINT A TERMÉSZETES FOGGYÖKEREK

Ha valaki több foghiányban szenved, akkor az állkapocs csontja is sorvad/pusztul és az arca is radikálisan változik, öregszik. Sajnos gyorsabban történik ez, mint gondolnánk. Ennek megelőzésére javasolt a mihamarabbi implantátum-behelyezés, ami természetes foggyökerekként működve megfelelően konzerválja a csontszerkezetet. Nem engedi annak további sorvadását.

HOGYAN JUTUNK EL AZ ÚJ MOSOLYUNKIG?

Az első lépés egy személyes konzultáció, amikor az Ön elképzelésesének figyelembe vételével és az implantálás lehetőségének felmérésével együtt (CT 3D scan kép) elkészítünk egy kezelési tervet. Ezen a terven az árakon, az implantátumok típusán és számán kívül a beavatkozások sorrendje, valamint a közöttük szükséges várakozási idő is megjelenik.

A tervet fog-szakorvosunkkal átbeszélik és, miután elnyerte tetszését, lefoglaljuk az időpontot az implantátumok szájba helyezésére.

Átlagosan 12 hetet szükséges várni az implantátum(ok) becsontosodására. Ha a röntgenekkel szerint az implantátum(ok) becsontosodása megtörtént, következhet a koronák/hidak vagy a fogsor implantátumokra helyezése kb. 4 héten belül és máris újra mosolyoghat, rághat jobban, mint valaha.

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu