Porcelán héjak

Az Emax préskerámia héjak jelenleg a legvékonyabb és legellenállóbb porcelán lapocskák világszerte. A 0,4 mm, azaz kontaktlencse vékonyságú lapocskák kémiai ragasztás útján kerülnek fel a fogak külső felszínére, drámaian javítva annak esztétikai megjelenését.

MIKOR JAVASOLT PORCELÁN HÉJAK KÉSZÍTÉSE?

A porcelán héj tökéletes választás

 

  • a réses fogak,
  • elszíneződött fogak,
  • torlódott fogak,
  • rossz formájú fogak (túl rövid/hosszú, egymáshoz képest is egyenetlen)
  • erősen kopott fogak
  • több felszínen tömött fogak tökéletes elfedéséhez és megerősítéséhez.

 

HOGYAN KÉSZÜL A TÖKÉLETES MOSOLY?

A porcelán héjak felhelyezése kiváló esztétikai és egyúttal egészségmegőrző beavatkozás ott, ahol sem a fogszabályozás, sem a fehérítés nem segít.

Amikor egyszer felkerültek, már nem megkülönböztethetőek a természetes fogaktól és ugyanúgy használjuk őket, mint a természetes fogainkat.

A porcelán héjak felhelyezése fájdalommentes kezelés!

Természetes, hogy az első benyomásnak, amire mások emlékeznek velünk kapcsolatban, egyik legmeghatározóbb része a mosolyunk is. Ezért igyekszünk mosolytervező programunk segítségével a legesztétikusabb, leginkább a páciensünk személyiséghez és arcformájához megfelelő mosolyt létrehozni.

Fotódokumentációt készítünk az első konzultáció alkalmával, majd a laboratórium szükség szerint elkészíti viaszból az új mosoly prototípusát. Ezt követően minimális fogazati anyag elvétele mellett lenyomatokat készítünk a prototípus formáját szem előtt tartva. A fogszínt is ekkor választjuk ki  a pácienssel közösen. Végül felkerülnek a porcelán lapocskák egy speciális ragasztó segítségével.

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu