Láthatatlan fogszabályozás

Egy szép, szabályos és vonzó mosoly köztudottan magabiztosabbá és boldogabbá teheti az embert.

A CFast Clear Aligner egy nagyszerű lehetőség a hagyományos fogszabályozók mellett, hogy láthatatlanul egyenesítse ki a fogakat, kivehető, átlátszó síneken keresztül lágy nyomóerőt gyakorolva a fogakra.

.

Ezzel a módszerrel sok páciensünk arcára teljesen láthatatlanul és rövid idő alatt varázsolhatunk szabályos mosolyt. A szükséges lenyomatvételeket követően személyre szabott kezelési terv és 3D image készül a CFast Orthodontic laboratóriumában Birmingham-ben. Ez alapján készülnek el az átlátszó, kényelmes sínek, amelyek könnyen kivehetők és betehetők, nem zavarják az evést és a beszédet. És ami a legfontosabb, semmilyen módon nem változtatnak a mosoly külső megjelenésén! Napi 16-22 órában teszik a dolgukat és diszkréten pozicionálják helyükre a szabálytalan fogakat. Mindössze az étkezések és fogmosás alkalmával szükséges az eltávolításuk a szájból.

A CFast Clear Aligner használatára nem mindenki alkalmas. Egy fogorvosi konzultáció alkalmával felmérjük a harapás kiegyensúlyozottságát, az állkapocsízület egészségét, a helyhiányt és a személyes igényeket. Fotókat, panoráma röntgent és lenyomatokat készítünk, amelyeket a CFast felkészült orthodontus csapata digitalizál és kezelési terv formájában visszaküld a rendelőnknek. Ez a terv megmutatja lépésről-lépésre a fogak mozgásában a fejlődést. Ha ez elnyerte a páciensünk tetszését, akkor indul el a kezelési folyamat. Minden sínt minimum 2 héten át szükséges hordani, mielőtt a következő sín használatára áttérünk. Minden sín egy kicsit különbözik az előzőtől, kicsit más pozícióba kezdi mozgatni a fogakat. Rendszeres fogorvosi kontroll szükséges 6 hetente, így nyomon követhetjük a változásokat és átadhatjuk a következő sínpárt.

Nézze meg a videót a CFast láthatatlan fogszabályozóról:

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu