PORCELÁN HÉJAK


Időpontfoglalás

All you need is smile

hollywoodi mosoly porcelán foghéjakkal

Az Emax préskerámia, azaz porcelán foghéjak jelenleg a legvékonyabb és legellenállóbb speciális porcelánból készült lapocskák világszerte. A porcelán foghéjakkal könnyen megoldható számos olyan probléma mint a rések, egyenetlenségek, elszíneződések, aránytalan méretű vagy formájú fogak. Foglaljon időpontot most!

Miért válasszam porcelán foghéjakhoz a Dental Angelst?


  1. Specialista esztétikai fogorvosok
  2. Kifejezetten a tökéletes megjelenésre specializálódtunk
  3. Számos esetben használható
  4. Kisebb egyenetlenségek fogszabályozás nélkül kezelhetőek
  5. Hollywoodi mosoly, nem véletlen választják ezt a megoldást a hírességek
  6. Természetes, valósághű megjelenés
  7. Előre kiválasztható szín és fényáteresztő képesség
  8. Megértő kollégák, minden igényt figyelembe veszünk
  9. Minden kérdésre válaszolunk kezelés előtt-közben-után is!

Bejelentkezek

Azonnal gyönyörű mosoly porcelán foghéjakkal!


Ha nem elégedett fogai formájával vagy színével, akkor a porcelán foghéjak nem csak elegáns és természetes módon javítják a mosoly esztétikáját, de tartósan is. A porcelán héjak előnye, hogy sokkal kevesebb foganyagot veszünk el a fogkoronával történő korrekcióhoz képest.


Amikor egyszer felkerültek a héjak, már nem megkülönböztethetőek a természetes fogaktól és ugyanúgy használjuk őket, mintha saját fogak lennének. Fényáteresztő képességének köszönhetően valósághűen érhető el a tökéletes, ragyogó mosoly!


A foghéjak típusai


A foghéjakat két főkategóriába soroljuk. Az egyik a porcelán héj, ami laboratóriumban, a legmagasabb minőségű kerámiából készül. A porcelán héj rendkívül tartós, ellenáll a foltoknak és tökéletesen utánozza a valódi fogakat. Teljesen egyénre szabott és hosszútávon nyújt megoldást.


A másik kategóriába a direkt héjak tartoznak. Ezeket saját kezűleg készíti a fogorvos egy fogászati látogatás alkalmával. Ez azt jelenti, hogy egy speciális anyagot épít és formáz a tökéletes mosoly elérése érdekében. Ebben az esetben a fogorvosnak a szakmai tudásán túl megfelelő esztétikai érzékkel is rendelkeznie kell, hogy a kívánt végeredményt elérje. 


Bővebben a direkt héjakról

Szeretek a Dental Angels Fogászatba járni!

Ferenc 

Szeretek a Dental Angels Fogászatba járni, mert mindenki nagyon kedves és segítőkész. Soha nem kell félnem a kezelések alatt, és a fogaim nem csak egészségesek, de sokkal szebbek is a porcelán héjaknak köszönhetően!

A porcelán foghéjak előnyei


Elrejtik a tökéletlenségeket. Akár fogszabályozás nélkül is megoldhatóak a kisebb egyenetlenségek és hézagok. Ráadásul a fogak is maradandóan fehérek lesznek.


Fokozzák az önbizalmat. Aki kényelmesen érzi magát a bőrében és elégedett a mosolyával, az magabiztosabbnak tűnik a hétköznapokban is. Ez akár jelentős mértékben is befolyásolhatja nemcsak a magánéletet, de még a karriert is.


Erősíthetik a fogakat. A porcelán foghéjak javítják a fog szerkezetét és helyettesíthetik a fogzománcot olyan esetekben, ahol már letört vagy lepattogzott a fog. Amennyiben a sérülés nincs megállítva például foghéj segítségével, ott hosszútávon előfordul, hogy már csak esztétikus fogkoronával állítható helyre az egészséges fog.


Bejelentkezek

A foghéjak karbantartása


A megfelelő tisztítás és ápolás mellett a szájhigiéniára is oda kell figyelni, amivel akár évekkel meghosszabbítható a foghéjak élettartama. Emiatt érdemes a foghéjakat is úgy kezelni, mintha saját fogaink lennének. Így érdemes a sérülésektől, például küzdősport esetén, vagy olyan negatív külső tényezőktől védeni, mint a savas ételek és italok fogyasztása.

Mosolytervezés a tökéletes eredményért


Nem véletlen népszerű kezelés, hiszen az új mosolyt előre meg tudjuk tervezni számítógép segítségével. Így amellett, hogy maximális pontosságú, szimmetrikus mosolyt tudunk készíteni, az esztétikáját is a pácienseink elvárása szerint alakíthatjuk. Akár a hófehéren ragyogó, hollywoodi mosoly a cél, akár egy visszafogottabb, mégis tökéletes megjelenésre vágyunk, mester fogtechnikusaink segítségével megvalósítható gyakorlatilag bármilyen álom.


Bejelentkezek