ALL-ON-4

ALL-ON-5

ALL-ON-6


 

Időpontfoglalás

All you need is smile

ALL-ON-4  -  A TARTÓS MEGOLDÁS TELJES FOGHIÁNYRA!​

Az All-on-4 technika kényelmes és végleges megoldás lehet akár a teljes foghiányra is. Kényelmesebb és stabilabb a hagyományos protézisekhez képest, ráadásul az étkezés élményét is visszaadja. A kezelés teljesen fájdalommentes és akár egy életen át kitarthat megfelelő szájhigiénia mellett! Foglaljon időpontot most!

Miért válasszam a Dental Angelst 
az All-on-4 kezeléshez?


 1. Implantológiára specializálódott fogorvos
 2. Akár csontpótlás nélkül
 3. Végleges megoldás lehet megfelelő szájhigiénia mellett
 4. Esztétikus, gyönyörű mosoly választható színű és formájú fogakkal
 5. Visszaadja a harapás és étkezés élményét
 6. Olyan, mintha eredeti fog lenne
 7. Megakadályozza az állcsont sorvadását
 8. Ezáltal az arcöregedés is lassítható
 9. Minden kérdésre válaszolunk kezelés előtt-közben-után is!

Bejelentkezek

Miért javasoljuk az All-on-4 eljárást?


Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4 megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlást. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosunk akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.


Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. Néhány hét gyógyulás után fogorvosunk felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. A étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.


Mindenkinek ajánlom őket!

Zsanett 

Nagyszerű szakemberek dolgoznak a Dental Angelsnél! Az érzéstelenítés sem fájt, utána pedig jó hangulatban telt a kezelés. Mindenkinek ajánlom őket, aki fél a fogorvostól! Tőlük biztos nem fog.

A kivehető fogsort viselőkhöz képest az All-on-4-ral rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:


 • Természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak
 • Rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból
 • Fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
 • Stabil harapási erő, amely lehetővé teszi mindenféle élelmiszer fogyasztását
 • Csökkentett a száj körüli orcarész beesettsége, ami fiatalítja az arc megjelenését
 • Nincs többé szükség fogsor ragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására 

Bejelentkezek

Az innovatív fogászati megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare az All-on-4 technika úttörője és szabadalmaztatója. Kiterjedt klinikai kutatásaik eredményezték ezt a sikeres eljárást, amely a lehető legkevesebb implantátumot teszi szükségessé, ugyanakkor biztosítja az állandó és természetes mosolyt a lehető legrövidebb idő alatt.


A kezelés menete


Az első lépés egy személyes konzultáció, ahol az implantálás lehetőségének felmérésével együtt (CT 3D scan kép) elkészítünk egy kezelési tervet. Ezen a terven az árakon, az implantátumok típusán és számán kívül a beavatkozások sorrendje, valamint a közöttük szükséges várakozási idő is megjelenik.


A tervet és minden felmerülő kérdést átbeszélhet szájsebész szakorvosunkkal és amennyiben elfogadja ajánlatunkat, úgy lefoglaljuk a megfelelő időpontot a kezelés elkezdésére.