FOGFEHÉRÍTÉS


Időpontfoglalás

All you need is smile

otthoni vagy rendelői, a hófehér fogsor garantált!

Enyhén fehér, hófehér vagy vakítóan fehér mosoly a cél? Több módszer közül segítünk kiválasztani a legjobb megoldást. Foglalj időpontot, hogy mihamarabb élvezhesd a fogfehérítés eredményét!

Miért válaszd a fogfehérítést 
a Dental Angelsnél?


 1. Képzett esztétikai szakorvosok
  Az arc esztétikát is figyelembe vesszük 
  a tervezésnél
 2. Hatékony kezelés
  Akár 16 árnyalattal is fehérebb fogak
 3. Fájdalommentes megoldás
  Kíméletes anyagokat és világszínvonalú technológiát használunk
 4. Biztonságos
  Nem károsítja a fogzománcot
 5. Tartós eredmény
  Akár 1-2 évig is tarthat a hatása
 6. Gyors kezelés
  Átlagosan 1 órát kell a rendelőben tölteni

Bejelentkezek

Személyre szabott fogfehérítés


A fogászati rendelőnkben lehetőséged van több, személyre szabott fehérítési eljárás közül választani. Legyen szó csak egy fog kivilágosításáról, hogy a többi foghoz illeszkedjen vagy egy egész fogsor több árnyalattal való fehérítéséről.


Poladay+Polanight

Ez egy otthoni fehérítő készlet, amit kb 4-7 napig ajánlott használni, minimalizálja az érzékenységet és maximálisan elnyújtja a fehérítő hatást. A mindennapi életet kompromisszumok nélkül élheted tovább, hiszen elég naponta 30 percet használni a nagyszerű eredmények eléréshez.


PolaOffice

Ismertebb nevén a Zoom vagy „lézer” fehérítés, ami a rendelőben, felügyelet alatt zajló fehérítési folyamat. Ez akkor ajánlott leginkább, ha nincs elegendő időd, vagy bizonyos eseményre készülve van szükséged ragyogóbb mosolyra. Az kezelés azonnali, 1,5 órán belüli eredményt produkál, mindössze egyszeri rendelői látogatás alkalmával. A székben töltött 3X8 perc alatt kényelmesen relaxálhatsz és hallgathatod a kedvenc zenéd.


PolaOffice+

A világon az egyetlen termék, ami B1-es fogszínt garantál a VITA fogszínkulcs szerint, a kiindulási fogszíntől függetlenül. Akár 16 árnyalattal fehérebb fogak 98%-os sikerességgel! A rendelői fehérítő kezelést egy otthoni, 7 napos fehérítő kezelés követi.

Akár 16 árnyalattal fehérebb fogak!

Mikor szükséges a fogfehérítés?


A magabiztos, egészséges megjelenéshez elengedhetetlen a ragyogó mosoly. Bár a fogak színe genetikailag meghatározott, az elfogyasztott ételek, italok és olyan szokások, mint a dohányzás nyomot hagy a fogakon és sárgítják azokat.


Amennyiben az alábbiak gyakran részét képzik az életednek, úgy rendkívül látványos lehet a fogfehérítés: kávé, tea, kóla vagy vörösbor fogyasztása, dohányzás, mesterséges színezékkel készült vagy erős színező hatással bíró ételek fogyasztása, mint a cékla, áfonya, sárgarépa, csokoládé.


Amennyiben gyógyszer okozta az elszíneződést, netán túlzott mértékű fluorid bevitel vagy gyökérkezelt fogról van szó, úgy nehezebb látványos eredményt elérni fogfehérítéssel, helyette más esztétikai megoldást tudnak szakembereink javasolni és elvégezni.


Bejelentkezek

Vedd igénybe páros kedvezményünket!


Ehhez elég elhoznod magaddal egy másik embert és máris igénybe vehetitek a  páros kedvezményt. Jelentkezz be még ma!


Érdekel a páros kedvezmény