fogplasztika

 

Időpontfoglalás

All you need is smile

fogplasztika a tökéletes esztétikáért!

Nyűgözd le barátaid és kollégáid a tökéletes mosolyoddal fogplasztikai kezeléseink segítségével! Kihozzuk a maximumot megjelenésedből a fogak formájának, színének és elhelyezkedésének alakításával. Foglalj időpontot most!

Fogplasztika a Dental Angelsnél


 1. Tapasztalt, specialista fogszakorvosok és technikusok
  Világszínvonalú ellátás és anyaghasználat
 2. Személyre szabott tervezés
  Minden ember és fog egyedi
 3. Kényelmes minden lépés
  Teljesen fájdalommentes eljárások
 4. Megértő kollégák
  Minden igényt figyelembe veszünk
 5. Minden kérdésre válaszolunk
  Kezelés előtt-közben-után is!
 6. Átlátható, gyors tervezés
  Árajánlat és végeredmény akár 2 látogatás alatt

Bejelentkezek

A fogplasztikáról bővebben


A fogplasztika olyan fogászati eljárás, amelynek során a szükséghez képest többféle kezeléssel a fogak formáját, színét és elhelyezkedését módosítjuk, hogy esztétikailag vonzóbbá tegyék a mosolyt. Ez a módszer tökéletes választás lehet azok számára, akik elégedetlenek a foguk alakjával, színével vagy akár azzal, ahogyan állnak egymáshoz képest. Legyen szó egyetlen fog korrigálásáról vagy teljes mosoly-makeoverről, a fogplasztika képes megoldást nyújtani.


Az eljárás során figyelembe vesszük az arcod vonásait, a bőrszínedet és még a személyiségedet is, hogy a végeredmény valóban téged tükrözzön. Ha olyan mosolyra vágysz, ami emlékezetes marad, akkor várunk sok szeretettel!


Fogplasztikai kezelések


A fogplasztika alatt számos különböző fogászati kezelést érthetünk, amelyek célja a mosoly esztétikai javítása. Íme néhány jellemző fogplasztikai kezelés és azok előnyei:


Fogfehérítés: Ez az egyik leggyakoribb és leggyorsabb módja annak, hogy a fogakat világosabbá és vonzóbbá tegyük. A fogfehérítés eltávolítja a fogakon lévő elszíneződéseket és segít helyreállítani a természetes, fehérebb színt.


Fogak formázása: Ezzel a technikával apró változtatásokkal javítjuk a fogak formáját, méretét vagy hosszát az egyenletesebb és harmonikusabb megjelenés érdekében. Ez segít korrigálni az enyhe egyenetlenségeket.


Porcelán héjak: A héjak vékony, személyre szabott porcelán rétegek, amelyeket a fogak külső felszínére ragasztunk. Ezek javítják a fogak színét, formáját, méretét és elhelyezkedését. Ideális megoldás töredezettség, szabálytalan formák, vagy tartós elszíneződések esetén.


Fogorvos által készített direkt héj vagy bonding: Gyors és költséghatékony módszer a fogak esztétikai javítására. Az esztétikai szakorvos egy speciális, a fog színével egyező anyaggal formálja a fogakat.


Ínyplasztika: Az ínyplasztika az íny kontúrjának módosítására szolgál, ami segít az íny és a fogak arányainak kiegyensúlyozásában. Ez különösen hasznos azok számára, akiknél jelen van a gummy smile, azaz az íny túlzottan látható mosolygáskor.


Korona és híd: Ha a fog erősen sérült vagy hiányzik, a koronák és hidak segíthetnek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikai megjelenését. Ezekkel a pótlásokkal a mosoly teljes és egységes kinézetű lehet.


A legjobb fogorvos!

Bernadett 

Dr. Csapó Melinda végtelen türelmével, kedvességével és kisugárzásával mindig meg tudja nyugtatni. Magas szintű szakmai tudással rendelkezik, és mindig a legoptimálisabb kezelést biztosítja páciensei számára! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Álmaid mosolya elérhető!Mindegyik fogplasztikai kezelés célja, hogy javítsa a mosoly és ezáltal az arc esztétikai megjelenését, ami növelheti az önbizalmat és javíthatja a szociális interakciókat. A fogplasztika modern és hatékony megoldásokat kínál azok számára, akik szeretnének jobban érezni magukat a bőrükben, és büszkén mosolyogni a világra.


Bejelentkezek