invisalign

 
Időpontfoglalás

All you need is smile

A szeméyre szabott fogszabályozás szabadsága!

Miért az Invisalign láthatatlan fogszabályozót válasszam 
a Dental Angelsnél?


1. Képzett esztétikai szakorvosok

Az arc esztétikát is figyelembe vesszük tervezésnél


2. Rendkívül kényelmes

Különleges anyaga nem sérti az ínyt


3. Diszkrét megoldás

Teljesen átlátszó, így szinte észrevehetetlen


4. Bármikor kivehető

Nem zavar az étkezésnél és a fogmosásnál


5. Hatékony és gyors

Komplexebb esetekben is használható


6. Kevesebb kontroll

Elég akár 8-10 hetente ellenőrzésre járni


bejelentkezek

Invisalign láthatatlan fogszabályozás


Zavar a szabálytalan fogsor, de mégsem szeretnél hagyományos fogszabályzót? Ismerd meg a diszkrét és kényelmes láthatatlan fogszabályzó kezelésünket, amivel elérheted álmaid mosolyát, anélkül, hogy ezt mások észrevennék! 


Fém helyett egy speciális átlátszó anyagból készül, ami esztétikus és kényelmesebb a hagyományos módszerekhez képest. Segítségével az átlagos kezelés hossza 3-4 év helyett akár 1-2 évre is csökkenthető. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.


Gyere el ingyenes 3D fogászati szkennelésre, ahol kötelezettség nélkül átbeszéljük röviden a helyzeted, többet megtudhatsz a kezelésről és árajánlatot is adunk. Megértő kollégáink várnak sok szeretettel!


Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó


Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó kezelés egy modern fogszabályozási módszer. Lényege, hogy átlátszó, vékony síneket használunk a fogak megfelelő helyére való mozgatáshoz hasonlóan a hagyományos fogszabályzókhoz. 


Hatékony kezelési módszer az enyhe vagy közepes mértékű fogszabályozási problémák korrigálására. Gyönyörűen korrigálhatja az alábbi problémákat: torlódás, rések a fogak között, eltolódott középvonal, mélyharapás, bulldogharapás, megdőlt fogak.


Előnye, hogy az esetek jelentős részében nincs szükség foghúzásra és kevesebb fogászati kontroll szükséges. Körülbelül 2 hetente új, egyénre szabott sínt kell hordania a páciensnek, amit magának be tud helyezni. Természetesen ezt megmutatjuk a kezelés elején és segítünk megtanítani helyes használatot és tisztítást is.


Miért fontos a fogszabályozás?


A fogszabályozás nem csak esztétikai szempontokat szolgál. Az életünk során a fogaink és azok helyzete folyamatosan változik, például torlódhatnak vagy megdőlhetnek. Ez pedig akár valamilyen harapási rendellenességet is okozhat. Ilyen esetben a szájhigiénia romolhat, ami a fogak gyorsabb romlásához vezethet.


Rossz harapás esetén ráadásul az arc is gyorsabban öregedhet, továbbá ízületi panaszokat okozhat. A fogszabályozás ezeket megoldhatja, ráadásul esztétikailag harmonizálja az arcot, ami még a magabiztosságot is növelheti.

Invisalign láthatatlan fogszabályozás minden életkorban!

Invisalign felnőtteknek


A felnőttkori fogszabályozás legkedveltebb módszere rendelőnkben, hiszen nem szükséges rejtegetni a kiálló fémes részeket, ráadásul kisebb egyenetlenségek akár hónapok alatt korrigálhatóak. A mintavétel 3D fogászati szkennerrel történik, így a kezelés elejétől a végéig kényelmesen történik minden lépés.


Invisalign tinédzsereknek


A tinédzserek életét komolyan befolyásolhatja az önbizalomhiány. A fém sínes megoldásoktól sokan tartanak, hiszen nehezebb a tisztítás és az ínyt is felsérti. Az átlátszó sínek mivel az étkezést sem befolyásolják, így tapasztalataink szerint sokkal könnyebben fogadják a fiatalok ezt a típusú fogszabályozó kezelést.


Invisalign gyerekeknek


Akár 6 éves kortól alkalmazható. Érdemes időben elkezdeni a kezelést, hiszen minél hamarabb rendezzük a fogazatot, annál kevesebb az esélye a későbbi problémáknak.

Mi az Invisalign láthatatlan fogszabályzó kezelés menete?


  1. Konzultáció előtt röntgen
  2. Fogszkenner segíségével digitális lenyomatvétel
  3. Konzultáció specialistánkkal
  4. Személyre szabott kezelési terv és árajánlat
  5. Kezelés megkezdése, kontroll 8-10 hetenteBejelentkezek


Milyen típusú problémákat tud kezelni az Invisalign?


Az Invisalign láthatatlan fogszabályzó képes megoldani az enyhe és közepes fokú fogszabályozási problémákat. Ilyen például a kusza, torlódott fogak, mélyharapás, bulldogharapás, szűk fogközök, foghézag vagy nyitott harapás. Az első konzultáció során személyre szabottan tudunk tájékoztatást adni, ráadásul a 3D fogszkenner segítségével meg is tudjuk mutatni a várható végeredményt.


Valóban fájdalommentes a kezelés?


Személyes tapasztalataink szerint sokkal kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos fogszabályozó kezelés. Egyrészt nincsenek kiálló fémes részek amik felsértik a szájat. Másrészt minden új sín behelyezése után a modern anyagnak köszönhetően csak enyhe nyomásszerű érzés tapasztalható, ami pár nap alatt elmúlik.


Mennyi ideig tart egy kezelés, hány sínre lesz szükségem?


Egyéntől és a fogmozgatás komplexitásától függ. Átlagosan 6-12 hónapot vesz igénybe a teljes kezelés, de komplexebb esetekben 18 hónap is lehet. A konzultációnk alkalmával erre a kérdésre is válaszolni tudunk. 


Mennyit kell hordani a síneket, mire figyeljek?


Az optimális eredmény elérése érdekében minden nap legalább 22 órán keresztül érdemes viselni a síneket. Csak evéshez, iváshoz és fogápoláshoz kell levenni őket.