dental facelift

 

Időpontfoglalás

All you need is smile

arcfiatalítás műtét nélkül!

A Dental Facelift egy különleges, sebészeti beavatkozás nélküli arcfiatalítási eljárás, amely akár 10 évet is fiatalít a páciens kinézetén, tartósan és fájdalommentesen, miközben megszünteti a hibás harapás okozta panaszokat. Foglalj időpontot és digitális szkennelésünkkel nézzük meg, hogy milyen lenne az arcod és a mosolyod a kezelés végére!

Miért válaszd a Dental Facelift kezelést a Dental Angelsnél?


 1. Gnatológus és esztétikai szakorvosok
  Komplex látásmód a mosoly és arc fiatalításáért
 2. Digitális lenyomatvétel és arcszkennelés
  A végeredmény is előre megnézhető
 3. Fájdalommentes
  Nincs műtéti eljárás, gyorsan korrigálható a legtöbb probléma
 4. Egyénre szabott
  Az arckontúrokra, állra és állkapocs vonalakra is figyelünk
 5. Akár 10 évet fiatalodhat
  Tartós megoldás, ami lassíthatja is az öregedés jeleit
 6. Exkluzív eljárás
  Nem csak az állkapocs beállítása a cél, hanem a fiatalítás is
 7. Egyszerre több problémát kezel
  Többek között a hibás harapást, korai arcöregedést vagy szabálytalan fogazatot is

Bejelentkezem

Mi a Dental Facelift?


A Dental Facelift egy sebészeti beavatkozás nélküli arcfiatalítási eljárás, amely akár 10 évet is fiatalít a páciens megjelenésén tartósan és fájdalommentesen. Egy olyan átfogó kezelés, ami funkcionális és esztétikai eljárásokat kombinál. 


A Dental Facelift elősegíti a fogazati egészséget, az állkapocsízület kényelmi helyzetét és az optimális harapást egy fiatalos arcformát létrehozva. Gyorsan korrigálható általa a mélyharapás, a nyitott harapás vagy bármilyen deformálódott harapás. Ez a fogászati módszer megelőzi a korát, egyénre szabottan és az egyéni értékeket követve optimalizálja az arckontúrokat, az áll és állkapocs vonalakat, kisimítja az arcot és a nyakat. Ez a specialitásunk! Megértő kollégáink várnak sok szeretettel!


Minden probléma megoldódott műtét nélkül!

Péter 

Régebben rosszak voltak a fogaim, kattogott az állam és alvás közben csikorgattam a fogam. Soha nem értettem, miért vagyok ilyen fáradt, de aztán rátaláltam a Dental Facelift kezelésre és az első kezelés bebizonyította, hogy szükségem van rá! Mindössze 2,5 hónap alatt minden probléma megoldódott MŰTÉT NÉLKÜL! Őszintén hálás vagyok nekik, mert még soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Nem csak őszintébben tudok nevetni, de az alvás is sokkal pihentetőbb!

A Dental Facelift kezelésről bővebben


A kezelés bemérést igényel arcív készülékkel és egyes esetekben egy speciális Michigan sín prototípust a véglegesítés előtt. Ezzel a könnyen viselhető sínnel meghatározható az ízület legkényelmesebb, archarmóniát követő pozíciója, majd ezt a pozíciót különböző módszerekkel, mint például foghéjakkal rögzítjük. 


Hatalmas előnye a kezelésnek, hogy nem igényel érzéstelenítést és nem kell lecsiszolni a teljesen egészséges fogakat. Nincs szükség évekig tartó fogszabályozásra, amely sok esetben nem tudja a rossz harapást vagy ízületi problémákat megoldani.


Nincs szükség kényelmetlen injekciós ráncfeltöltő kezelésre vagy Filler arcfeltöltésekre sem, amelyeket gyakran kell ismételni a felszívódásuk miatt. A Dental Facelift évtizedekre szól, mindössze néhány alkalommal kell a rendelőben megjelenni és teljesen fájdalommentes!


​Bejelentkezem

A kényelmes harapás fontossága


A gyors arcöregedés, a beesett arc, az alvászavarok, az áll kicsi vagy nagy mérete, az éjszakai fogcsikorgatás és fogszorítás, a fogak túlzott takarása (amikor is nem látszódnak beszédkor) mind közvetlenül összefügg a harapásunkkal és közvetve az állkapocs-ízületünk pozíciójával. 


A népesség mindössze 5%-ának van ideális, anatómikus harapása. Mindenki más valamilyen harapási rendellenességgel küzd, ami számos esetben csak évtizedek után kezd zavaróvá vagy láthatóvá válni. Mélyharapás esetén kicsinek látszik az áll és kereknek a fej. Prognát harapásnál az áll nagy, domináns és előre áll. 

A Dental Facelift anti-aging hatása


Ha a harapás elkopik, az arc évekkel öregebbé válik, az áll nagyobbnak látszik, a fogak egyenetlenek lesznek. Egyre kevesebb fog látszik ki az ajkak mögül, az arc beesik, az ajak elvékonyodik. A Dental FaceLift során optimalizáljuk az arcot és az állkapcsokat, a férfiaknak férfias, a nőknek pedig kecses állat hozunk létre. Ez a kezelés visszafordítja az arc összeesését, miközben a maximumot nyújtja a fogak és az ízület egészsége szempontjából. 


A végeredmény kényelmes harapás gyönyörű fehér fogakkal, ami harmonikus az arccal. Mindezt úgy, hogy a meglévő egészséges fogakat nem bántjuk. Nem vesszük el az egészséges fogak jelentős részét, ami traumatizálhatja a foggyökeret és gyökérkezelést eredményezhet. Elkerülhető a fájdalmas állkapocs műtét is, főleg az un. progen (előre álló) állkapcsú páciensek számára, akiknek az arcprofilja előreálló állat mutat.Bejelentkezem

Akár 10 évet is fiatalíthat az arcon!

Mindenki alkalmas lehet a kezelésre, aki fiatalosabb megjelenést szeretne?


Majdnem mindenki alkalmas rá. Noha ez főként az alsó-középkorú és az idősebb páciensek kedvelt beavatkozása, de minden 18 év feletti embernél elvégezhető.


Azért lehetséges jelentős arcfiatalítást elérni a Dental Facelift által, mert minden lehetséges szemszögből maximalizáljuk a biológia adta lehetőségeinket. Például: a héják önmagukban szép szabályos fogakat hoznak létre, de az arc kontúrját nem változtatják meg, nem lesz teltebb az ajak vagy simább az arc. A harapásemelés kényelmes harapást és egészségesebb ízületek hoz létre, de nem foglalkozik esztétikával csak funkcióval. 

A Dental Facelift folyamata


Mindenkinek van egy ideális harapási pozíciója, azonban csak nagyon kevés embernek van ebben az állásban a harapása. A Dental Facelift kezelésnél először ezt az ideális harapási pozíciót állítjuk be a Michigan Split készülékkel, mielőtt a fogakhoz hozzányúlnánk. Ez a készülék egy harapási prototípus, amit 3 hónap viselés után véglegesítünk olyan eszközökkel, mint a Veneerek és TableTop-ok. 


Bejelentkezem

Az arckontúr és az arcforma a legfontosabb


A Dental Facelift során megfiatalítva újratervezzük az arcot azáltal, hogy megemeljük az ajkakat és megtámasztást adunk neki. A süllyedt, beesettebb arckontúrt javítjuk a Veneerek megfelelő tervezésben és pozícióban történő fogakra helyezésével. A folyamat legelső lépése az új arcmagasság és a helyes állpozíció meghatározása arcívvel és artikulátorral.


Ezt követi a Veneerek hosszúságának, szélességének és dőlésszögének a tervezése. Az ajkak emelése ugyanis a megfelelő hosszúságú és dőlésszögű héják eredménye, ez ad teltebb ajkat. Az arc teltsége pedig a megfelelő hosszúságú és szélességű héjak eredménye. Mindezt természetesen a lehető legkényelmesebb harapási pozícióban a fogak egészségét megőrizve. A legtöbb régi tömést, koronát, héjat eltávolítjuk és fémmentes, természetes hatású, porcelán fogműveket teszünk ezek helyére.

évtizedekre szóló megoldás!

Jobb légzés és alvásminőség


A Dental Facelift javíthatja az alvás közbeni légzést azáltal, hogy csökkenti a lágy részek összeesését, amely befolyásolhatja a légutak működését. Az alvás minőségének javítása nagymértékben javíthatja általános jó közérzetet.


Bejelentkezem

A Dental FaceLift többek között az alábbi problémákon segíthet:

 • Beesett arc
 • Hibás harapás
 • Középvonal eltolódás
 • Az áll túl nagy vagy túl kicsi
 • Kattogó állkapocsízület
 • Korai arcöregedés
 • Nem látszódó felső fogazat
 • Elkopott fogazat
 • Szabálytalan fogazat
 • Nyak-, fej-, állkapocs fájdalom
 • Foghiány
 • Rés a fogak között
 • Arc diszharmónia
 • Sok fogat érintő fogpótlás, ami nem harmonizál egymással
 • Elkopott, meg rövidült fogak, amelyek nem támasztják ki az ajkat
 • Fogszabályozás vagy állkapocs műtét nem volt sikeres
 • Szabályos fogak, de rosszul érintkező harapás


A kezelés tervezését, megközelítését nagyban befolyásolja az a kérdés, hogy a fogak mitől és hogyan koptak le. Éjszakai fogcsikorgatás (bruxismus) vagy az évek során bekövetkezett természetes fogkopás áll-e a háttérben. A fogaink ugyanis a természetes használat miatt folyamatosan rövidülnek. Ezzel párhuzamosan az arcunk is rövidül, ami ráncokat okoz, valamint vékony ajkakat és összeesett arcot. Ez pedig diszharmonikus, öreges arcot eredményez.

plasztikai sebészeti beavatkozás helyett!

Megfelelőnek hangzik a Dental Facelift kezelés számodra?


Fogorvosaink elkötelezettek a legjobb végeredmény és pozitív fogászati élmény nyújtásában. Fordulj hozzánk bizalommal és egy konzultáció során kideríthetjük, hogy milyen változást tudunk elérni a te esetedben a Dental Facelift segítségével. Vedd fel velünk a kapcsolatot!Bejelentkezem