DIREKT HÉJAK


Időpontfoglalás

All you need is smile

álmai mosolya akár azonnal!

A direkt héjak alkalmazása egy kíméletes módszer, látványos végeredménnyel. Akár 1 fogászati látogatás alatt elérhető az álommosoly! Könnyen megoldható ezzel számos olyan probléma, mint a fogak közötti rések, egyenetlenségek, elszíneződések, aránytalan méretű vagy formájú fogazat. Foglaljon időpontot most!

Miért válasszam direkt foghéjakhoz 
a Dental Angelst?


1. Tapasztalt fogorvosok

    Gyönyörű eredményeinkre büszkék vagyunk


2. Gyors esztétikai megoldás

    Elég akár 1 fogászati látogatás


3. Kímélő

    Minimálisan kell csak a meglévő fogakhoz nyúlni


4. Kedvező ár

    Nem szükséges hozzá laboratórium munkája


5. Megértő kollégák

    Minden igényt figyelembe veszünk


6. Minden kérdésre válaszolunk

    Kezelés előtt-közben-után is!


Bejelentkezek

Miért javasoljuk a direkt foghéjakat?


Kiváló esztétikai és egyúttal egészségmegőrző beavatkozás ott, ahol sem a fogszabályozás, sem a fehérítés nem segít. Amikor egyszer felkerültek, már nem megkülönböztethetőek a természetes fogaktól és ugyanúgy használjuk őket, mint a természetes fogainkat.


Foghéjaink a legmagasabb esztétikai elvárásoknak megfelelő rétegzett tömőanyagból készülnek a fogorvos által. A legtöbb esetben nem szükséges hozzá ép foganyagot feláldozni. Előnye, hogy bármikor alakítható, sérülés esetén könnyen helyreállítható. 

A legjobb fogorvos!

Bernadett 

Dr. Csapó Melinda végtelen türelmével, kedvességével és kisugárzásával mindig meg tudja nyugtatni. Magas szintű szakmai tudással rendelkezik, és mindig a legoptimálisabb kezelést biztosítja páciensei számára! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Hogyan készülnek 
a direkt héjak?


Szilikon lenyomat készítését követően, azt sablonként használva végig a kezelés alatt, megkezdjük a felpolírozott fogfelszínek feltöltését. Minden réteg egyben kerül fel a fogszín és a fogforma előzetes egyeztetése után, közös megegyezés alapján. Ezen rétegek vastagsága változik a pótolni kívánt terület méretétől függően. A rétegeket egyesével, LED lámpával világítjuk meg a teljes keménység eléréséig. A végleges forma és szín elérése után egy többlépcsős polírozási fázis jön a tökéletesen sima és fényes felszínek elérésének érdekében.


Bejelentkezek