Cfast


Időpontfoglalás

All you need is smile

ultragyors fogszabályozás felső fokon!

A CFast ultragyors fogszabályozás gyors és diszkrét módszer, amivel akár pár hónap alatt végre bátor és magabiztos lehet a mosolya! A kezelés legtöbbször már 3-6 hónap teljesíthető. Foglaljon időpontot most!

Miért a CFast ultragyors fogszabályozót válasszam a Dental Angelsnél?


1. Tapasztalt fogorvosok

    Gyönyörű eredményeinkre büszkék vagyunk


2. Rendkívül gyors

    Nem szükséges az évekig tartó fogszabályozás


3. Diszkrét

    Átlátszó vagy fogszínű brackettek és ívek


4. Kedvező ár

    A rövidebb kezelés miatt kedvezőbb ár


5. Megértő kollégák

    Minden igényt figyelembe veszünk


6. Minden kérdésre válaszolunk

    Kezelés előtt-közben-után is!


Bejelentkezek

Miért javasoljuk a CFast fogszabályzót?


A CFast egy egyszerű, kíméletes és minimál invazív esztétikai beavatkozás, ami korrigálja az alsó, valamint felső front- és szemfogaink egyenetlen állását, ezáltal segít páciensek ezreinek elkerülni az évekig tartó, sokszor szükségtelen, a teljes fogazatra kiterjedő funkcionális fogszabályozást.


A CFast gyors, hiszen a mosolyzónára fókuszál mint rendhagyó esztétikai beavatkozás, mivel a páciens mosolyát teszi vonzóbbá és nem avatkozik bele funkcionális eltérésekbe.


Ki alkalmas a CFast fogszabályzó kezelésre?


Természetesen a terv készítésének és a kezelésre való alkalmasságnak szigorú szabályai vannak. A kezeléseket csak képzett esztétikai szakorvosok, valamint okklúziós specialisták ajánlhatják és végezhetik. A CFast rögzített készüléknél átlátszó bracket-teket és fogszínű nikkel-titán íveket használunk, amelyek extra lágy erőkkel, de folyamatos nyomás alatt tartják a fogainkat és lassú csontátépülést indukálnak. 


A fogíny természetesen követi a fogak mozgását és szabályosan a fogak köré rendeződik, ahogyan azok a helyükre kerülnek. Azonban hátránya a kezelésnek, hogy nem használható nagymértékű fogazati eltérésekben, kiegyensúlyozatlan harapásban vagy egyes állkapocs-ízületi problémáknál sem. Ezekben az esetekben az esztétikus szakorvosunk a megfelelő specialistához irányítja a pácienst.


Esztétikus megoldás


Az átlátszó felragasztott ”tappancsokkal” és a fogszínű ívekkel a készülék alig észrevehető! Összehasonlíthatatlan a különbség a hagyományos fogszabályozó készülékekkel szemben.

Kényelmesebb a hagyományos fogszabályozásnál


Mivel csak a mosolyzóna érintett a kezelésben, így sokkal kisebb erőkkel és sokkal rövidebb idő alatt zajlik az átépülési folyamat. Mindössze 5 alkalmat igényel a procedúra és lényegesen kisebb a fájdalom, mint a hagyományos fogszabályozásnál.


Jelentkezz be most és tudd meg, hogy mennyi ideig tartana a fogszabályozás a te esetedben!Bejelentkezek