Ismerje meg szakértő munkatársainkat


Időpontfoglalás

All you need is smile

Dr. Csapó Melinda

vezető fogorvos, esztétikai szakorvos


"Mindig is elhatározásom volt, hogy a gyógyításnak olyan ágával foglalkozzam, ahol kézügyességre és szépérzékre van szükség. Számomra az alkotás varázsa teszi  kézzelfoghatóvá  és örömtelivé a gyógyító munkát. A fogorvosi küldetés nekem minden, ami a mosolyokat tökéletessé, egészségessé teszi. A Nagy-Britanniában, Cambridge-ben töltött 5 szakmai év alatt alkalmam nyílt behatóan megismerni az élvonalbeli munkamódszereket is, amelyeket a Dental Angels klinikán is alkalmazunk.”


Megismerem jobban

A legjobb fogorvos!

Bernadett 

Dr. Csapó Melinda végtelen türelmével, kedvességével és kisugárzásával mindig meg tud nyugtatni. Magas szintű szakmai tudással rendelkezik, és mindig a legoptimálisabb kezelést biztosítja páciensei számára! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Dr. Antony Shalay

esztétikai szakorvos

“Minden esetben, legyen szó arcfiatalításról vagy esztétikai kezelésről, az egyedi természetes szépség hangsúlyozása a célom. Alapvető az arc karakterének megőrzése a kezelések során. A harmonikus, a fiatalos és a kipihent megnyerő megjelenés nagy önbizalmat ad!”
Megismerem jobban

Dr. Jáky Renáta

esztétikai szakorvos

“A fogorvoslást igazi alkotómunkának élem meg. A legnagyobb öröm számomra, amikor látom a páciens elégedett mosolyát egy-egy helyreállító kezelés után.”
Megismerem jobban

Dr. Ficsor Zsolt

esztétikai szakorvos, implant-protetikus

“Hosszú évek tapasztalata alapján a lépésről-lépésre történő kapcsolatépítés hozhatja meg a páciensek bizalmát a fogorvosban. Maximálisan figyelembe kell venni a kezelések legmagasabb szakmai kivitelezése mellett a fogászat emberi oldalát is. Bármilyen erőfeszítést megér az érzés, amikor látom, hogy pácienseink élete mennyire átalakul a tőlünk kapott gyönyörű mosollyal és egészséges fogaikkal!”Megismerem jobban

Dr. Répási Márk

dento-alveoláris sebész

“A munkám számomra hivatás. Legfőbb szempontom az empátia és, hogy nyugodt körülmények között pontos, precíz kezelést nyújtsak pácienseimnek. Hiszem, hogy az egyéni igényekre maximálisan odafigyelve, minden lépés alapos átbeszélésével, a modern elvek és technikák elsajátításával, folyamatos képzésekkel igényes és hosszú távú megoldásokkal szolgálhatok pácienseimnek. A fejlődés sosem állhat meg!”Megismerem jobban

Dr. Bátki Péter

fogorvos

"Munkám során legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek és boldog mosollyal, felszabadultan távozzanak a kezelés végeztével. Rendkívül fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés részleteiről megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen így enyhíteni lehet a kezeléssel járó feszültséget. Fő profilom a fogpótlástan, a konzerváló és esztétikai fogászat. Ezeken kívül nagyon érdekel a parodontológia, mert a világ népességének kétharmada szenved fogágybetegségben anélkül, hogy tudna arról, így segíthetek nekik a betegség korai felismerésében és kezelésében."Megismerem jobban

Lajtai Lívia

dentálhigiénikus, asszisztens

"Sokrétű és számomra nagyon izgalmas feladatok várnak nap mint nap a klinikán. Nagyon szeretem a munkámat, mert sok új embert ismerhetek meg. Ha nem dolgozom, szeretek olvasni és ha időm engedi utazni, világot látni." 
Megismerem jobban

Lévai Kincső

asszisztens

"Szerintem az ideális asszisztens az, aki előre tudja az orvos minden gondolatát. Igyekszem az orvosokat kiismerni, hogy a munka során a maximumot tudjam nyújtani és  tökéletes eredmények születhessenek. Szabadidőmben szívesen kirándulok, nézek jó filmeket és a gasztronómia iránt is nagyon érdekelődő vagyok. " 
Megismerem jobban

Duppay Letícia

páciens-koordinátor

"Gyermekkorom óta szeretek embereknek segíteni, velük kapcsolatot tartani.  Számomra a páciens koordinátori munka több, mint egyszerű adminisztratív feladatok ellátása. A recepciós az, akivel először találkoznak a pácienseink, így rendkívül fontosnak tartom, hogy kellemes élményben részesüljenek már a rendelőbe lépés pillanatától. Barátságos és megértő környezetet igyekszem teremteni, ahol a páciensek biztonságban és megbecsülve érezhetik magukat. A Dental Angels csapatának tagjaként célom, hogy minden látogatás zökkenőmentes és kellemes legyen és a mosolyok már a recepción elkezdődjenek."


Megismerem jobban

Dr. Egerszegi Tamás

CEO

"A szolgáltatásaink menedzselése során a legfontosabb számomra, hogy a páciensek és a munkatársak is elégedettek legyenek. Az elmúlt évtizedekben szerzett üzleti tapasztalataim során megtanultam, hogy egy sikeres vállalkozás kulcsa a precíz szervezés, a hatékony kommunikáció és a folyamatos innováció. Büszke vagyok a professzionális, elhivatott csapatunk minden tagjára, akik nap mint nap a Dental Angels értékrendjét követve valósítják meg pácienseink álommosolyát."


Megismerem jobban