3d digitális mosolytervezés

DIGITAL SMILE DESIGN

​​

 
Időpontfoglalás

All you need is smile

3D smile designNAL AZ ÁLOMMOSOLY ELŐRE LÁTHATÓ!

Digitális mosolytervezés – lásd előre a végeredményt!


A legújabb arc- és fogszkennelési technológiáknak köszönhetően előre megtervezhetjük számítógép segítségével a pácienseink vágyott mosolyát. Így már a kezelés előtt láthatod, hogy mire számíthatsz. Kíváncsi vagy, hogy meg tudjuk-e valósítani az álom mosolyod? Foglalj időpontot most!

3D digitális mosolytervezés 
a Dental Angelsnél!


 1. Nem kell félni attól, hogy tetszeni fog-e
  Hiszen előre láthatod, hogy mit csinálunk
 2. Konkrét terv
  Úgy tudjuk átbeszélni a kezelést, hogy látod a végeredményt
 3. Többféle szimuláció is elérhető
  Akár több végeredmény közül is válogathatsz
 4. Megértő kollégák
  Minden igényed figyelembe vesszük
 5. Nem kell sokat magyarázni az elképzelést
  A képek segítségével a fogorvos pontosan azt csinálja, amit szeretnél

Bejelentkezek

Miért fontos a mosolytervezés?


Az esztétikai fogászati kezelések akár évtizedekre is meghatározhatják a mosolyunkat, éppen ezért érdemes úgy belevágni egy-egy kezelésbe, hogy annak végkimenetelét a páciens és a fogorvos is látja, sőt, alakíthatja!


Sok esetben nehéz elmagyarázni pontosan a vágyainkat, így a félreértések elkerülése végett is fontos szerepe lehet a tervezésnek. Gyakran találkozunk olyanokkal is, akik valamely hollywoodi színész mintájára szeretnének maguknak is ragyogó fogakat, de a szimuláció után már más véleményen vannak. 


Mi az a digitális mosolytervezés?


A digitális mosolytervezés egy modern fogászati eljárás, amely számítógépes technológiát használ a páciensek mosolyának tervezéséhez és optimalizálásához. Ez az eljárás lehetővé teszi a fogorvosok és fogtechnikusok számára, hogy digitális képeket és más eszközöket felhasználva tervezzék meg és szemléltessék a fogászati beavatkozások várható eredményeit a kezelés megkezdése előtt. Így a pácienseink előre láthatják és elfogadhatják a végeredményt ezzel növelve mindenki számára a hatékonyságot és elégedettséget.


A folyamat a következő lépésekből áll:


 1. Digitális diagnózis: A páciens jelenlegi fogazatának digitális képeit elkészítjük, amelyeket szoftverek segítségével elemzünk.
 2. Tervezés: Specialista fogorvosunk az arc- és fogszkenner szoftver segítségével különböző tervezési lehetőségeket mutat be, amelyek az egyén arcának és mosolyának megfelelőek. Ezt a folyamatot gyakran szimulációk és vizualizációk segítik.
 3. Visszajelzés és módosítások: A páciens megtekintheti a tervezett végeredményt és visszajelzést adhat, hogy milyen változtatásokat szeretne még eszközölni.
 4. Kezelési terv és árajánlat: A megbeszéltek alapján pontos tervet és árajánlatot adunk pácienseinknek.
 5. Kezelés megkezdése: Miután mindenki elégedett a tervezett mosollyal, fogorvosunk megkezdi a szükséges fogászati eljárásokat, mint például fogfehérítés, fogszabályozás, koronák vagy héjak felhelyezése.

Bejelentkezek