alpha bio neo implantátum

 

Időpontfoglalás

All you need is smile

Fogászati implantátum specialistától!

Hipoallergén, titániumból készült, világszínvonalú fogászati implantátumok beültetését végezzük szájsebész kollégáink segítségével. Részleges vagy teljes foghiányok pótlása is történhet implantátum segítségével. A beültetés teljesen fájdalommentes és akár egy életen át kitarthat megfelelő szájhigiénia mellett! Foglalj időpontot most!

Miért válaszd a Dental Angelst fogászati implantátum beültetéséhez?


 1. Implantológiára specializálódott fogorvosok
  Bonyolult eseteket is vállalunk
 2. Végleges megoldás lehet
  Megfelelő szájhigiénia mellett
 3. Esztétikus, gyönyörű mosoly
  Színben és formában is megegyezik a meglévő fogakkal
 4. Visszaállítja a rágást
  Olyan, mintha eredeti fog lenne
 5. Megakadályozza az állcsont sorvadását
  Ezáltal az arcöregedés is lassítható
 6. Minden kérdésre válaszolunk
  Kezelés előtt-közben-után is!

Bejelentkezek

Miért javasoljuk az implantátumokat?


A fogászati implantátumok nem csak úgy néznek ki, mint a természetes fogaink, hanem úgy is funkcionálnak, így hosszútávra javítják az életminőséget, visszaadják a kényelmet és a mosoly esztétikáját.


A fogászati implantátumok megoldást jelenthetnek a mindennapi problémánkra, mivel úgy pótolják a fogainkat egyesével, hogy azokra könnyen felhelyezhetők legyenek a szóló koronák, a hidak vagy a teljes fogsorok.


Újra magabiztosan mosolyoghat, biztonságosan, a fogsor elmozdulásától való félelem nélkül almába haraphat és mindezt a természetesség érzése mellett!

Hogyan javít a fogászati implantátum az evésen, beszéden és mosolyon egyaránt?


A fogak teljes hiánya talán sok embert nem zavar, de az tény, hogy hiányzó fogakkal élni nagy hatást gyakorol a mosolyunkra, a beszédünkre és legfőképp megnehezítheti az evésünket. Alapvetően a teljes rágószervünk torzulhat és teljesen megváltozhat, ami kihatással lehet az életünk számos területére.


Ha valaki többes foghiányban szenved, akkor az állkapocs csontja is sorvad foggyökér hiányában. Emiatt az arca is radikálisan változik, öregszik. Sajnos gyorsabban történik ez, mint gondolnánk. Ennek megelőzésére javasolt a mihamarabbi implantátum-behelyezés, ami természetes foggyökérként működve megfelelően konzerválja a csontszerkezetet és nem engedi annak további sorvadását.


Bejelentkezek

A legjobb fogorvos!

Krisztián 

Lelkismeretes, szakszerű munkát végeznek. Csak ajánlani tudom a Dental Angelst!”!

A kezelés menete


Az első lépés egy személyes konzultáció, amikor az elképzelések figyelembe vételével és a fogbeültetés lehetőségének felmérésével együtt (CT 3D scan kép) elkészítünk egy kezelési tervet. Ezen a terven az implantátumok típusán és számán, az árakon kívül a beavatkozások sorrendje, valamint a közöttük szükséges várakozási idő is megjelenik.


A tervet és minden felmerülő kérdést átbeszélhet fog-szakorvosunkkal és amennyiben elfogadja ajánlatunkat, úgy lefoglaljuk az Önnek megfelelő időpontot a kezelés elkezdésére.


Átlagosan 12 hetet szükséges várni az implantátum(ok) becsontosodására. Ha a röntgenek szerint az implantátum(ok) becsontosodása megtörtént, következhet a koronák/hidak vagy a fogsor implantátumokra helyezése mintegy 4 héten belül és máris újra magabiztosan mosolyoghat!


Bejelentkezek