elégedett pácienseink véleményei


Időpontfoglalás

All you need is smile

Végre találtam egy fogorvost!

Marton 

Végre találtam egy fogorvost, ahol normális, szakszerű ellátást nyújtanak és nem bagatellizálják a problémámat. Köszönöm szépen, már nem kérdés, hogy mindig a Dental Angels-hez fogok fordulni!

A legjobb fogorvos!

Bernadett 

Dr. Csapó Melinda végtelen türelmével, kedvességével és kisugárzásával mindig meg tud nyugtatni. Magas szintű szakmai tudással rendelkezik, és mindig a legoptimálisabb kezelést biztosítja páciensei számára! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Minden probléma megoldódott műtét nélkül!

Péter 

Régebben rosszak voltak a fogaim, kattogott az állam és alvás közben csikorgattam a fogam. Soha nem értettem, miért vagyok ilyen fáradt, de aztán rátaláltam a Dental Facelift kezelésre és az első kezelés bebizonyította, hogy szükségem van rá! Mindössze 2,5 hónap alatt minden probléma megoldódott MŰTÉT NÉLKÜL! Őszintén hálás vagyok nekik, mert még soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Nem csak őszintébben tudok nevetni, de az alvás is sokkal pihentetőbb!

Elmentem a konzultációra és nem bántam meg!

Aszódi 

Kihúzták a bölcsességfogam, mert a gyors fogszabályozás tartóssága miatt fontos volt. Őszintén szólva eddig nem csináltam, mert nagyon féltem, de annyi segítőkész és kedves ember dolgozik a Dental Angelsnél, hogy simán elmentem a konzultációra és nem bántam meg! Mindenkinek ajánlom, aki megértő fogorvost keres!

Itt minden félelmem elmúlt!

Anna 

Sokat számít számomra, hogyan fogadnak és hogyan működnek… Azt kell mondjam, nagyon kellemesen csalódtam. Rengeteg műtéten voltam már, de itt minden félelmem elmúlt, mert ahogy beléptem kedves mosolygós emberek fogadtak. Nagyon ügyesek voltak, a kezelés gyorsan és fájdalommentesen ment. Csak így tovább!

Szeretek a Dental Angels Fogászatba járni!

Ferenc 

Szeretek a Dental Angels Fogászatba járni, mert mindenki nagyon kedves és segítőkész. Soha nem kell félnem a kezelések alatt, és a fogaim nem csak egészségesek, de sokkal szebbek is a porcelán héjaknak köszönhetően!

Mindketten tökéletes mosolyt kaptunk!

Szandra & Péter 

Egy vidéki nagyvárosból jöttünk és egyáltalán nem bántuk meg! Mindketten tökéletes mosolyt kaptunk a párommal, köszönöm szépen!